2022 LGS KIRKLARELİ MERKEZ 1.LİĞİ

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu, 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sınavı'ndaki sonuçlarıyla her sene olduğu gibi bu yılda eğitimdeki başarısını kanıtladı.

LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencimiz Ahmet Emre ŞİMŞEK Kırklareli Merkez İlçe 1.si, İl geneli ise 2. olmuştur. Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu yıllardır yapılan liselere giriş sınavlarında birçok başarıya imza atmıştır. 2020 yılındaki Türkiye 1.liğinin ardından bu yıl da bir öğrencimiz 1 yanlış ile bizleri gururlandırmıştır.

Okulumuz bünyesinde yürütülen çalışmalara düzenli katılım sağlayarak disiplinli ve istikrarlı çalışmaları neticesinde yakaladıkları başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuz bünyesinde yürütülen çalışmalarda öğrencilerimize zaman mefhumu gözetmeksizin destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

01.07.2022 1041

01-07-202201-07-2022