ONLİNE DENEME 5.6.7.8.SINIF

Sayın Velimiz, öğrencimizin konuyu öğrenme sürecindeki aktifliğini ve öğrenme derecesini belirlemeye yönelik yaptığımız değerlendirme sınavlarımıza bu hafta da devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin kayıtları kurumsal olarak okulumuz tarafından yapılmıştır. Gerekli bilgiler doldurularak öğrencimiz denemeye katılabilir.

Sistemde öğrenicilerimizin isimlerine özel iki adet deneme tanımlanmıştır. Öğrencilerimize Deneme 1'i Cumartesi günü , Deneme 2'yi Pazar günü çözmeleri tavsiye edilir.

Pazartesi gününden itibaren soruların değerlendirmesi yapılacağından denemelerin en geç Pazar günü 22:00'ye kadar çözülmesi gerekmektedir.

Denemeye katılmak için TIKLAYINIZ.  (Denemeye BAŞLA tıklandıktan sonra sınav süresi başlamaktadır. Öncesinde gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak, çözmek istediğimiz denemeye tıklayalım.)

18.12.2020 2207

18-12-202018-12-2020