OKULUMUZUN BÜYÜK BAŞARISI

OKULUMUZUN BÜYÜK BAŞARISI

16.07.2020 6857

 

16-07-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencimiz Ali Fuad ERKAN 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur. Kırklareli Merkezde tek tam yapan öğrenci olan Ali Fuad ERKAN   Kırklareli'nin ve Türkiye'nin gururu olmuştur.

             Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu yıllardır yapılan liselere giriş sınavlarında birçok başarıya imza atmıştır. Bu yıl ise Türkiye 1.liği elde ederek başarımızı taçlandırdık.

2020 LGS sınav sonuçlarına  göre; sınava giren 48 öğrencimizin 3'ü % 1'lik, 11'i  % 5'lik ,15'i % 10'luk  dilimde yer almışlardır.

2020 LGS Türkiye 1.si Ali Fuad ERKAN ile yaptığımız görüşmede öğrencimiz  'Hedeflerinin 7.sınıfta yapılan İstanbul proje okullarına motivasyon gezisi ile şekillendiğini belirtti. Ayrıca LGS sınavı için  okulumuzda yapılan çalışmalar oldukça planlı ve sistemli idi. 8.sınıflar için Temmuz ayında başlayan çalışmalar, konu tekrarları, kurslar ve öğrenci koçluğu sistemi benim ve okulumuzun başarısına büyük katkı sağlamıştır. Hazırlanan deneme sınavı programları ile  sınava kadar yapılan toplamda 46 deneme sınavı heyecanımızı yenmemizi ve stresi aşmamamızı sağlamıştır. Özellikle salgın sürecinde okulumuz tarafından yoğun ve ciddi  olarak uzaktan eğitim faaliyetleri yürütüldü. Uzaktan eğitim faaliyetlerinde öğretmenlerimizin devamsızlık konusunda gösterdiği hassasiyet sayesinde tüm arkadaşlarımızın katılımı ile uzaktan eğitim dersleri gerçekleştirilmiş oldu. Böylelikle salgın sürecinde de derslerimizi birinci dönemde olduğu gibi planlı ve sistemli işleme imkanı bulduk. Başarımda emeği geçen aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum' dedi.

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu olarak ilk defa tecrübe ettiğimiz uzaktan eğitim faaliyetlerimizi en verimli şekilde gerçekleştirerek okulumuz öğrencilerinin başarısına büyük katkı sağladık. Bu başarımızı Türkiye 1.liği ile taçlandırarak büyük mutluluk yaşadık. Başarımızda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve  velilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.