LGS 2023 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencimiz Betül ÇOLAK 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur.

2023 LGS Türkiye Birincisi öğrencimiz Betül ÇOLAK ile yaptığımız görüşmede "Okulum bana çok ciddi bir çalışma disiplini kattı. Bunu lisede de devam ettirip, aynı başarıyı yakalamak istiyorum. Ailemi gururlandırdım ve mutlu oldum." diye konuştu.

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS hazırlık sürecinde önceki yıllardan tecrübe ettiğimiz ve faydasını gördüğümüz birçok çalışmayı sürdürerek ve yenilikçi yaklaşım ile her yıl üzerine koyarak bir üst öğrenime öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlama gayreti içerisindeyiz.

2023 LGS Türkiye 1.liği başarımızın yanında 2020 LGS Türkiye 1.liği ve 2022 Kırklareli 1.liği gibi bireysel başarılarımız bulunuyor ayrıca ilimiz Fen Lisesine yerleştirme %35 oranı ile başarımız kitlesel olarak da  taçlanmaktadır.

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS hazırlık sürecini en verimli şekilde sürdürerek okulumuz öğrencilerinin başarısına büyük katkı sağladık. Tekrarlanan Türkiye 1.liği ile büyük mutluluk yaşadık. Başarımızda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve  velilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

26.06.2023 4721

26-06-202326-06-2023