KİHO keşfet yarışmaları ödül törenlerini gerçekleştirdik

KİHO keşfet yarışmaları ödül törenlerini gerçekleştirdik

04.01.2022 411

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ilkokul 4.sınıf öğrencilerine yönelik etkinliklerimizi KİHO KEŞFET YARIŞMALARI olarak ilimiz 4.sınıf öğrencilerine uyguladık.

İlimizdeki 4.sınıf öğrencileri yarışmalarımıza büyük ilgi gösterdi. 18 Aralık Cumartesi günü ilki gerçekleştirilen yarışmaya ilkokullardan toplam 190 öğrenci katıldı. Okulumuz öğrencilerine de uyguladığımız çalışmaların bir benzeri olan öğrencilerin ne öğrendiğini değil, öğrencilerin ders içi konuları sağlıklı bir şekilde öğrenebilmeleri için ihtiyaç duydukları algılama, dikkat, mantık, işlem becerisi ve akıl yürütme gibi temel konulardaki düzeylerini ölçen testlerden birini uyguladık. Kısa zaman içerisinde değerlendirmesini sağlayarak 27-28-29 Aralık tarihlerinde okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bir program ile ödül törenini gerçekleştirdik.

Ödül törenimizde İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin KALKAN katılarak dereceye giren öğrencilere madalyalarını ve ödüllerini takdim etti. Ödül töreni ile beraber yarışmaya katılan her öğrenciye ikinci yarışmamız olan Kendini Keşfet kitaplarının dağıtımını da yaptık. Aynı istek ve yoğunluğu Mart ayında ikinci yarışmamız için de bekliyoruz...

Etkinliğe dair tüm fotoğraflar için TIKLAYIN!