6.SINIF İNGİLİZCE SINIFI HAZIRBULUNUŞLULUK SINAVI

Sınavın Şekli ve Genel İlkeler

Başvuru ve sınav için herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Sınav, 5.sınıftan 6.sınıfa geçen okulumuza kayıtlı öğrenciler arasında yapılacaktır.

Sınav için başvuru şartı aranmayacaktır. Sınav yabancı dil sınıfında öğrenim görmeyi talep eden öğrenciler için olup isteğe bağlıdır.

Sınavın konu kapsamı 5.sınıf tüm üniteleri (1-10) içermektedir.

Sınavda 50 soru olacaktır, 75 dk süre verilecektir.

Sınav çoktan seçmeli test soruları şeklinde uygulanacaktır.

Bu sınavda doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının üçte biri düşülecektir. (3 yanlış 1 doğruyu götürecektir.)

Sınav 17.06.2021 tarihinde saat 10:00' da başlayacaktır. 11:10'da bitecektir.

Sınav başladıktan 15dk sonra sınava gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır. İlk 30 dk sınav salonundan öğrenciler çıkamayacaktır.

17.06.2021 tarihinde sınava giremeyecek öğrenciler için 16.06.2021 tarihi saat 16:00'ya kadar okul web sayfamız online mazeret formunu doldurmaları gerekmektedir.

İlgili mazeretler komisyon tarafından değerlendirilerek geçerli mazereti olan öğrenciler için Haziran ayı içerisinde telafi sınavı yapılacaktır. Mazereti uygun görülen öğrencilere kabul edildiğine dair bilgilendirme yapılacaktır.

Sınavda optik form kullanılacaktır. Sınav değerlendirme esnasında öğrenci kitapçığı dikkate alınmayacak olup optik forma işaretlenen şıklar kabul edilecektir. Kitapçık ile optik formun uyuşması öğrenci sorumluluğundadır.

Sınav sonuçları ve değerlendirme öğrenci velilerimize bireysel olarak paylaşılacaktır. Toplu sonuç listesi paylaşılmayacaktır.

Mazeret Formu için TIKLAYINIZ...

10.06.2021 954

10-06-2021