5.6.SINIF DENEME ONLİNE OPTİK FORMU (13 Mart 2021)

Alınan deneme kitapçıkları 13 Mart Cumartesi günü 08:00'den itibaren öğrencilerimize verilebilir. Ebeveyn kontrolünde sözel kitapçığın 75 sayısal kitapçığın 80 dk da çözülmesi sağlanılır. (sözel ve sayısal arasında 30 dk ara verilmesi önerilir.)

Çözümlerin cumartesi 22:00'ye kadar aktif kalacak sanal optiğe işaretleme yapılması sağlanılır.

Girişler öğrenci numarası ile sağlanacaktır. Öncesinde öğrenci numaranızın doğru olduğundan emin olunuz.

İlk giriş ile süreniz başlamaktadır. Giriş yapmadan önce kitapçıklar üzerinde çözümlerini tamamlayınız.

Girişle beraber sadece şıklar görünür sorular görünmez, kitapçıktan cevaplarınızı geçiriniz.

SANAL OPTİĞE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kitapçığın doğru işaretlediğinizden emin olunuz.( A ve B kitapçıkları kullanılmıştır.)

Sınava başlat tuşuna basarak başlayabilirsiniz.

İstediğiniz ders grubundan başlayabilirsiniz ve istediğiniz zaman diğer derse geçip geri dönebilirsiniz.

Sınav süresince internetiniz koparsa tekrar girip kaldığınız yerden kalan süre boyunca devam edebilirsiniz. (Bu esnada süre işlemektedir.)

Tablet veya telefon kullanımında ekranı lütfen yatay kullanınız.

Sınav sonuçlarını yine aynı linkten 14.Mart 08:00'den itibaren görebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okuldan kitapçık alamamış öğrencilerimiz için aşağıdaki linklerden deneme kitapçıklarını indirerek denemeye katılabilirler. (linklerdeki kitapçıklar B dir. )

5.sınıf sözel kitapçığını indiriniz.

5.sınıf sayısal kitapçığını indiriniz.

6.sınıf sözel kitapçığını indiriniz.

6.sınıf sayısal kitapçığını indiriniz.

08.03.2021 3964