5-6 Aralık Deneme Sonuçları

5-6 Aralık tarihlerinde uygulanan online deneme sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız...

Uygulanan deneme sonucunda 5.Sınıf öğrencilerimizden Elif Azra ZENGİN 467,93 puanla Türkiye 50.cisi olmuş, 6.sınıf öğrencilerimizden Mehmet KALAYCI 473,79 puanla Türkiye 148.cisi, Betül ÇOLAK 470,88 puanla Türkiye 195.cisi olarak öğrencilerimiz bireysel olarak büyük başarı sağlamışlardır. Genel ortalamalar incelendiğinde branşlara göre okulumuz ortalamarı Türkiye ortalamarı üzerinde olduğu görülmektedir. Bu başarıya katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kurum olarak yürütttüğümüz felsefe gereği deneme sonuçlarına göre hangi dersten hangi konulardan eksik olabileceğimiz üzerine çalışmalarımızı yapıyoruz. Öğrencilerimizin de bu doğrultuda doğrularını pekiştirme , yanlışlarını düzeltme ve eksiklerini giderme adına çalışmalarını yürütmelerini önemsiyoruz.

11.12.2020 1317