2023 LGS BAŞARIMIZ

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu, 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sınavı'ndaki sonuçlarıyla her sene olduğu gibi bu yılda eğitimdeki başarısını kanıtladı.

LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencimiz Betül ÇOLAK tüm soruları doğru yaparak 500 tam puan ile Türkiye 1.si olmuştur. Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu yıllardır yapılan liselere giriş sınavlarında birçok başarıya imza atmıştır. 2020 yılındaki Türkiye 1.liği ve 2022 Kırklareli 1.liğinin ardından bu yıl da bir öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.liği ile bizleri gururlandırmıştır.

Bireysel başarılarımızın yanında kitlesel olarak almış olduğumuz sonuçlarda okulumuzun başarı grafiğini her sene zirveye taşımaktadır. Bu başarı geçen sene ilimiz Fen Lisesine %35 yerleştirme oranı ile en üst noktaya ulaşmıştır. 2023 LGS Başarı Grafiğimiz;

1 Öğrencimiz Türkiye 1.si

4 Öğrencimiz %1 lik dilim içinde

8 Öğrencimiz %4lük dilim içinde yer alarak bizleri gururlandırmıştır.

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu olarak LGS çalışmalarına 7.sınıftan itibaren başlıyoruz. 7.sınıfta açılan Hızlı Okuma Kursu, İstanbul Proje Okulu gezileri, 8.sınıf öğrenci rehberliği, haftalık düzenli yapılan denemeler ile soru analizleri, öğrenci istatistikleri, DYK kurslarının verimli yürütülmesi gibi çalışmalar ile öğretmenlerimizin zaman mefhumu gözetmeksizin çalışma istek ve gayretleri ile bir kez daha başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Okul başarılarımızın her yıl zirvede olması Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak bizleri gururlandırmaktadır. Başarımızda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve  velilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

26.06.2023 387

26-06-202326-06-202326-06-202326-06-2023