2022 2023 Ölçme Değerlendirme Takvimi

Sevgili Öğrenciler,

Uyguladığımız deneme sınavları ile; yaptığımız soru analizleri, derslerin başarı analizleri, kazanım analizleri, kazanımların zümre öğretmenlerimiz tarafından değerlendirilmesi, öğrencilerimizin başarı durumu vb. yaptığımız çalışmalar ile güçlü ve zayıf yönlerimizin tespiti ile öğrenme serüvenimize güçlenerek devam etmekteyiz. Ayrıca öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı için ihtiyaç duyduğu kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, Metin ve metin parçalarını doğru ve güzel okuma, doğru anlama ve yorumlama becerileri kavramalarını kazandırmak için kitap okuma projelerimiz ile öğrencilerimizi destekleyerek, yenilikçi eğitim anlayışımız ile öğrenme serüveninin her basamağında öğrencimizin yanında yer almaktayız.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

5.Sınıf Ölçme Değerlendirme takvimini indirmek için TIKLAYINIZ.

6.7. Sınıf Ölçme Değerlendirme takvimini indirmek için TIKLAYINIZ.

19.09.2022 587

19-09-202219-09-2022