2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİLGİLENDİRME MESAJIMIZ

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİLGİLENDİRME MESAJIMIZ

Saygıdeğer velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak okulumuzda öğrenim görüp 4 yıl sonunda liseye yerleştirilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim ve sosyal hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bugün aramıza yeni katılmış olan 5. sınıf öğrencilerimize ise hoş geldin diyoruz. Yüreği okulumuza ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan 5.sınıf öğrencilerimizin heyecanını, LGS sürecinde bizimle beraber yürüyecek 8.sınıf öğrencilerimizin heyecanını, sınıf arkadaşları ile buluşacakları günü gözleyen 6.ve 7.sınıf öğrencilerimizin heyecanını çok iyi anlıyoruz.  Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak bütün bu heyecanları hissederek geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarılı, üretken, sağlıklı bir yıl geçirmeleri için gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık.

 

31 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında uygulanacak uzaktan eğitim derslerimiz, 2019-2020 eğitim öğretim yılında yüz yüze işlenemeyen ve öğrencilerimizin bir üst sınıfta hazırbulunuşluk düzeylerini etkileyebilecek öğrenme eksiklerinin giderilmesine öncelik verilecektir. Bu konuda kritik kazanımlar http://mufredat.meb.gov.tr/201920ikincidonem.html bakanlığımızın internet adresinden ulaşılabilir.

31 Ağustos Pazartesi günü tüm sınıflarımızda, sınıf şube rehber öğretmenleri tarafından saat 18:00'de Öğretmen-Öğrenci buluşmaları gerçekleştirilecektir. (Detaylı bilgi sosyal medya hesapları üzerinden velilerimize bildirilecektir.)

Sınıf Öğretmenlerimiz;

5A SINIF ÖĞRETMENİ

Nilüfer KEÇİCİ

5B SINIF ÖĞRETMENİ

Yasemin GÜNATA DOĞAN

5C SINIF ÖĞRETMENİ

Nermin DEMİRHAN

6A SINIF ÖĞRETMENİ

Azize DAVARCI

6B SINIF ÖĞRETMENİ

Sibel AĞGÜL

6C SINIF ÖĞRETMENİ

Hilal SAYGILI BOYACI

7A SINIF ÖĞRETMENİ

Berna KAYA

7B SINIF ÖĞRETMENİ

Kevser BATTAL

8A SINIF ÖĞRETMENİ

Hakan YAVAŞ

8B SINIF ÖĞRETMENİ

İkbal DEVECİ

 

31 Ağustos Pazartesi günü;

5A Saat 10:00'da   5B Saat 11:00'de    5C Saat 12:00'de

8A ve 8B sınıfları ise 13:30'da okulumuzdan kitaplarını teslim alabileceklerdir. 7.sınıf öğrencilerimiz 1 Eylülden itibaren okulumuzdan kitaplarını teslim alabilecek, 6.sınıf öğrencilerimiz 4 Eylülde kitaplarını okulumuzdan teslim alabilecektir.

 Ayrıca 31 Ağustos- 18 Eylül tarihleri arasında başlayacak olan uzaktan eğitim dersleri ve 8.sınıf DYK kurs planımız 31 Ağustos Pazartesi günü web sayfamızdan sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır. Derslerimiz 01 Eylül Salı gününden itibaren başlayacaktır.

 21 Eylülde başlaması planlanan yüz yüze eğitimle ilgili hangi sınıfların aşamalı ve seyreltilmiş olarak okula başlayacağı henüz netlik kazanmamıştır. Konuyla ilgili bakanlığımızın dışında yapılan açıklamalara itibar etmeyiniz.

 Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz...

Mesajın word hali için tıklayınız...

29.08.2020 2097

29-08-2020